Loading...
Hunter Hunter (2020)

Hunter Hunter (2020)

by Adrian Solomon, ianuarie 11, 2021

Recomandare – decent!

Gen: Thriller, Horror
Regie: Shawn Linden
Distribuție: Devon Sawa, Camille Sullivan, Summer H. Howell, Nick Stahl
Durată: 1 h. 33 min.
Rating IMDB: 6.4

Despre: Vânătorul Joseph Mersault este obsedat cu prinderea unui lup deosebit de periculos. După plecarea sa în pădure, familia sa rămâne să se descurce singură dar o serie de evenimente le va distruge liniștea de zi cu zi.

Rant: Am ajuns să vizionez acest film având promisiunea că are un final cu totul și cu totul neașteptat și o, doamne, ce mi-a fost dat să văd. Poate că actualei generații care crește cu filme horror din țarc, filmul li se va părea plictisitor, fiind lipsit de elemente clasice de jump scare și având un CGI de-a dreptul atroce (e film indie așa că i se iartă toate păcatele din acest punct de vedere). Însă filmul știe să clădească suspansul prin pasul său molcom, ridicând constant tensiunea pe care o resimt personajele. Distribuția este formată (din punctul meu de vedere) din necunoscuți, dar aceștia își fac treaba foarte bine, în special Camille Sullivan în rolul lui Anne, mama familiei, care stă oarecum împotriva voinței ei într-o sărăcie lucie la limita civilizației, alături de un soț care nu se poate adapta în societate, și o fată pe care o școlește de una singură acasă. Nu o să vă spun nici un detaliu din poveste, să știți doar că va conține câteva scene la care cu greu m-am putut uita.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.