Loading...

Ghosted (2023)

by Adrian Solomon, aprilie 29, 2023

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Acțiune, Comedie, Dragoste
Regie: Dexter Fletcher
Distribuție: Chris Evans, Ana de Armas, Adrien Brody
Durată: 1 h. 56 min.
Rating IMDB: 5.8

Despre: Cole o întâlnește pe Sadie și se îndrăgostește instant de ea. După ce aceasta nu îi răspunde la mesaje, el decide să o surprindă cu o vizită în Londra, doar că Sadie nu este ce pretinde a fi, ci un agent secret CIA aflată în plină operațiune, în care Cole va fi atras fără voia lui.

Rant: Chris Evans și Ana de Armas sunt, probabil, printre cei mai frumoși și carismatici actori din actuala generație și nu se află la primul lor film împreună, cu toate că abia acum au amândoi statut de actori principali după ce au jucat roluri secundare în Knives Out și The Gray Man. Cu toate astea, în ciuda faptului că cei doi joacă rolul a doi îndrăgostiți, chimia dintre ei este aproape inexistentă, asta și datorită unui scenariu care pare a fi generat de un AI, fără suflet, fără nici o sclipire de geniu. Singura chestie amuzantă și interesată la tot filmul, este un șir dubios de cameos, apariții surpriză, din partea unor actori faimoși pe post de vânători de recompense care se agită să prindă perechea. În rest, oportunități ratate în ceea ce privește absolut toată lumea implicată, mulți din ei telefonând o prestație cât de cât actoricească, cât să încaseze un cec până la următorul rol. Nu l-am văzut pe Adrien Brody niciodată atât de neinteresat de ceea ce face. Replicile din acest film sunt adesea de cea mai joasă speță, iar logica personajelor este extrem de haotică. Scenariul se dă peste cap să acomodeze toate ideile ciudate pe care decide să le implementeze așa că cel mai probabil, acest film va dispărea în abisul catalogului de filme Apple TV+.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.