Loading...

Naked (2017)

by Adrian Solomon, august 27, 2020

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Comedie, Dragoste
Regie: Michael Tiddes
Distribuție: Marlon Wayans, Regina Hall, Loretta Devine, J.T. Jackson, Eliza Coupe, Scott Foley, Dave Sheridan, Neil Brown Jr., Brian McKnight, Dennis Haysbert
Durată: 1 h. 36 min.
Rating IMDB: 5.4

Despre: Rob Anderson se trezește despuiat pe podeaua unui lift, exact în ziua nunții sale. El încearcă cu disperare să ajungă la timp la propria căsătorie, doar pentru a se trezi prins într-o buclă temporală, care începe mereu cu el, gol goluț în lift.

Rant: Cred că cei care au propus filmul celor de la Netflix au zis în felul următor: ce ar fi să facem un film precum Groundhog Day, dar protagonistul nostru e despuiat. Ce a rezultat este un film destul de insipid, o serie de gaguri, unele bune, altele mai puțin bune, puse pe o călătorie de descoperire a sinelui care nu aduce absolut nimic nou formulei dar care este destul de digerabil dacă ești în dispoziție de a viziona ceva ușor.

Îmi cam pare rău pentru Marlon Wayans, care dă bine în roluri comice, dar și-a cam săpat o groapă cu niște filme mizerabile din care cu greu îți mai poți recăpăta demnitatea. Personajul interpretat de el, un profesor suplinitor care nu are nici o direcție în viață, a fost binecuvântat să dea de o doctoriță ce provine dintr-o familie bogată, cei doi urmând să se căsătorească. În preziua nunții, întâlnim un asortiment înflorat de oaspeți, de la tatăl miresei care nu este de acord cu mirele, fostul super bogat al miresei, care vine în speranța de a deraia procedurile, mama mirelui, o femeie de viață, sau cavalerii de onoare, fiecare mai dubios ca celălalt. Și pentru că nimeni nu i-a organizat o petrecere a burlacilor, Rob face una pe cont propriu, dar o face așa de bine încât a doua zi dimineața se trezește gol pușcă într-un lift, și obișnuiți-vă cu ideea asta pentru că filmul va trata acest lucru ca pe un fel de punct de salvare din jocuri, și o sa întâlnim imaginea de foarte multe ori.

Mă voi opri aici și, simțindu-mă mărinimos pentru că m-a făcut să chicotesc de câteva ori, o să îi acord un merge cu popcorn, cu toate că voi sunteți liberi să îl disprețuiți sau să vă placă la nebunie.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.