Loading...

Good Omens (2019)

by Adrian Solomon, iunie 4, 2019

Recomandare – musai!

Gen: Comedie, Fantezie
Distribuție: Michael Sheen, David Tennant, Jon Hamm, Frances McDormand, Nick Offerman, Jack Whitehall, Benedict Cumberbatch
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 6
Durată episod: ~60 min.
Statut: mini-serie completă
Rating IMDB: 8.1

Despre: Îngerul Aziraphale și demonul Crowley, locuiesc pe Pământ încă de la începutul creației, ba chiar a început să le placă atât de mult aici, încât se văd nevoiți să împiedice cu orice preț Apocalipsa care urmează să vină în 11 ani.

Rant: Adaptarea în mare parte destul de fidelă a, probabil, cărții mele favorite, scrisă de doi maeștri ai prozei fantastice, Neil Gaiman și regretatul Sir Terry Pratchett. Mai mult, Neil Gaiman este producătorul principal al acestui serial, lucru care se simte extraordinar de mult. Acesta a reușit să păstreze șarmul cărții, bucăți întregi de dialog fiind redate cuvânt cu cuvânt. Distribuția este fantastică și furnizează suficiente surprize cât să fi mereu atent la cine este sub un anume machiaj sau cine împrumută vocea unui anume personaj (vă dau un indiciu – Satana = Smaug).

Această miniserie, detaliază eforturile depuse de neobișnuitul tandem înger/demon compus din Aziraphale (Sheen) și Crowley (Tenant), creaturi care s-au acomodat prea bine pe Pământ pentru a-l vedea distrus de apariția Anticristului, care semnalizează apropierea apocalipsei. Dar cei doi nu sunt singurii implicați, alături de ei mai făcându-și apariția o pleiadă impresionantă de personaje și de situații încurcate, toate condimentate cu un umor deosebit. Nivelul de producție pare a fi unul ridicat, cei de la Amazon ne-precupețind nici un efort în a face această mini-serie, un produs de calitate. Actorii par a fi foarte implicați în acest proiect, distrându-se de minune în rolurile avute.

Îl recomand cu mare încredere spre vizionare și blagoslovesc seria cu un mare musai.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.