Loading...
Great Pretender (2020- )

Great Pretender (2020- )

by Adrian Solomon, septembrie 21, 2020

Recomandare – musai!

Gen: Comedie, Aventură, Crime
Studio: Wit Studio
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 23
Durată episod: 23 min.
Statut: serie completă
Rating MyAnimeList: 8.36

Despre: Escrocul Makoto Edamura își duce traiul în Japonia, practicând înșelăciuni mărunte asupra babelor nefericite. Soarta i-l scoate în cale pe colegul său de breaslă, Thierry Laurent, care după ce îi dejoacă schema pregătită, îl convinge să îl urmeze în Los Angeles, invitându-l într-o lume a celor mai complexe înșelătorii posibile.

Rant: Great Pretender este fără îndoială unul dintre cele mai bune animeuri apărute în ultimii ani, unul la care se pot uita atât fanii acestor producții cât și cei mai puțin familiarizați cu acest mediu. Vei fi atras imediat de culorile vibrante cu care creatorii au decis să umple fiecare cadru, în special cele exterioare, acestea putând oricând fi subiectul unor galerii de artă, după cum ne arată și ipostazele următoare:

Acum că ne-am făcut o idee despre cât de atrăgătoare este grafica, haideți să vă spun câte ceva și despre poveste și personaje, ambele atent conturate și extrem de bine implementate. Ca idee, filmul o să fie pe placul tuturor celor cărora le-a plăcut Ocean’s Eleven sau Catch Me If You Can, serialul inspirându-se puternic din astfel de producții. În centrul acestuia se va afla Makoto Edamura, un tânăr nipon iscusit în a-i fraierii pe alții, care, în urma întâlnirii fatidice cu străinul Thierry Laurent, va ajunge să îl urmeze pe acesta prin lume, participând alături de el și de echipa lui la jafuri din ce în ce mai complexe.

Serialul este împărțit în cazuri, fiind valabile deocamdată doar primele 3, însumând 14 episoade, cu un caz patru final care urmează să ajungă în curând pe micile ecrane, care va duce numărul episoadelor la 23. După cum menționam mai sus, personajele sunt toate extrem de interesante, fiecare caz urmărind în paralel și istoria unuia dintre cei patru protagoniști. Pe lângă Makoto și Thierry, echipajul lor mai este compus din Abigail Jones, o tânără incredibil de atletică, și din seducătoarea Cynthia Moore, toți primind timp amplu de dezvoltare a personajului astfel că la final să îți pese cu adevărat de soarta lor.

Muzica este și ea la înălțime de fapt ce mai poți zice când serialul tău are ca piesă de final una cântată de legendarul Freddie Mercury, piesă care nu doar îi dă nume serialului, dar este și prezentată ca o variantă animată cu pisici a clipului original.

În încheiere nu mai ce să fac decât să repet că Great Pretender este un anime care deja se anunță a fi unul clasic, studioul Wit adăugându-și încă un succes în catalogul lor după mega-hitul Attack on Titan. Fiind un anime pentru toate gusturile și disponibil pe Netflix, Great Pretender nu va trebui ratat sub nici o formă.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.