Loading...
Happy Death Day (2017)

Happy Death Day (2017)

by Adrian Solomon, noiembrie 4, 2017

Recomandare – decent!

Gen: Horror, Thriller
Regie: Christopher B. Landon
Distribuție:
Jessica Rothe, Israel Broussard, Ruby Modine, Rachel Matthews, Charles Aitken
Durată: 1 h. 36 min.
Rating IMDB: 6.5

Despre: Tree Gelbman este o studentă bitchy, genul tipic de sorority girl. Ea este prinsă într-un time-loop, în care fiecare zi se sfârșește cu ea ucisă de o figură mascată. Astfel Tree se găsește pusă în situația de a demasca asasinul pentru ca să poată scape și să revină la normal.

Rant: Happy Death Day este o combinație de Scream cu Groundhog Day, lipsită de scenele grafice din primul sau de umorul din al doilea. totuși, pentru generația actuală cred că este un film decent, perfect de văzut în lipsă de altă ocupație. Filmul are câteva puncte de interes, dar când se dorește a fi mai serios, o dă pe comedie și se duce tot suspansul, exemplul montajul a la Scooby Doo cu lista de suspecți. Prea multe nu am de zis despre film așa că dacă nu aveți ceva mai bun de făcut cu timpul vostru, puteți să încercați filmul ăsta că nu e chiar așa de prost.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.