Loading...

Hard Hit (aka. Balsinjehan) (2022)

by Adrian Solomon, septembrie 13, 2022

Recomandare – decent!

Gen: Acțiune, Thriller
Regie: Kim Chang-ju
Distribuție: Jo Woo-jin, Lee Jae-in, Ji Chang-wook, Jin Kyung
Durată: 1 h. 34 min.
Rating IMDB: 6.2

Despre: Managerul unei filiale a unei bănci din Busan primește un telefon în timp ce își ducea copii la școală, cum că în mașina sa se află o bombă care va detona atunci când cineva va ieși din mașină. Incredul la început, acesta se trezește brusc într-o cursă contra timp pentru a strânge o sumă uriașă de bani.

Rant: Hard Hit este remake-ul coreean al unui thriller spaniol din 2015, El desconocido. Acesta reușește să nu fie doar o adaptare simplă ci, grație unui joc actoricesc captivant și emoțional din partea lui Jo Woo-jin (tatăl) și Lee Jae-in (fiica), să sensibilizeze spectatorii la realitățile coreene. Filmul în sine este o combinație de idei preluate din filme precum Speed cu Phone Booth, filme care atârnă doar de performanța actorului principal, care trebuie să joace cam 80% din film – în cazul de față – doar de la volanul propriei mașini. Hard Hit reușește momente de reală tensiune, expresiile faciale ale lui Jo Woo-jin acoperind o gamă foarte variată. Filmul are un ritm alert iar timpul relativ scurt pentru un thriller (cam 90 de minute) este ideal pentru povestea spusă.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.