Loading...

Hinomaru Sumo (aka. Hinomaruzumou) (2018-2019)

by Adrian Solomon, aprilie 14, 2019

Recomandare – decent!

Gen: Sport
Studio: Gonzo
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 24
Durată episod: 23 min.
Statut: serie completă
Rating MyAnimeList: 7.59

Despre: Hinomaru este un proaspăt boboc de liceu pasionat de sumo dar din greșeală s-a înscris la un alt liceu care nu are echipă de sumo. El strânge suficienți pasionați ca și el pentru a înfrunta împreună turneul de echipe dar și pentru a-și atinge scopul, acela de a deveni un luptător profesionist de sumo.

Rant: Hinomaru Sumo este un shounen sports anime făcut ca la carte. Da, bifează toate tiparele posibile ale acestui gen de anime dar, mergând pe dictonul că nu contează destinația ci călătoria, călătoria lui Hinmoaru este una satisfăcătoare, plină de personaje colorate și meciuri pasionate de sumo. Apropo de sumo, serialul îi face o propagandă bună, reușind să convingă pe mulți că acest sport este mai nobil decât lasă să se întrevadă, nefiind doar doi bărbați grași și transpirați, în scutece supra-proporționate, care se pălmuiesc în ring. fiecare atlet prezentat are propriile motivații pentru a ajunge cel mai bun, cu toate că de departe Hinomaru are cea mai interesantă poveste, nu doar pentru că este personajul principal, dar și pentru condiția sa nefirească și anume, el este prea scund pentru a practica acest sport la nivel profesionist, singura lui șansă fiind să se antreneze în draci să să obțină titlul de Yokozuna – cel mai bun – la turneul inter-liceal.

Dacă povestea este, să îi zicem clasică, grafica este decentă spre bună, tipic acestor producții anime să îi zicem, cu toate că designul personajelor variază în funcție de ce are nevoie scenariul să zică, adică mai toți arată supli / normali în hainele casual sau uniforme, dar extrem de pătrățoși când sunt doar în mawashi, cu niște picioare extrem de butucănoase. Dar uiți destul de repede de dragul serialului așa că nu este ceva care să îți împiedice bucuria vizionării. Ar mai trebui menționat faptul că prima jumătate se bucură nu doar de un OP foarte reușit, dar și de una dintre cele mai bune piese de ending din câte mi-a fost dat să ascult într-un anime.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.