Loading...
Kaguya-sama: Love is War (aka. Kaguya-sama wa Kokurasetai) (2019- )

Kaguya-sama: Love is War (aka. Kaguya-sama wa Kokurasetai) (2019- )

by Adrian Solomon, aprilie 19, 2019

Recomandare – musai!

Gen: Comedie, Dragoste
Studio: A-1 Studios
Nr. sezoane: 2
Nr. Episoade: 24
Durată episod: 25 min.
Statut: serie în desfășurare
Rating MyAnimeList: S1 – 8.42 / S2 – 8.72

Despre: Miyuki Shirogane și Kaguya Shinomiya sunt membrii ai consiliului elevilor a prestigioasei Academii Shuchiin, fiind președinte și vice-președinte. El provine dintr-o familie modestă dar învață pe rupte, fiind primul din școală la învățătură, motiv pentru care a fost numit președinte, pe când ea provine dintr-o familie extrem de bogată și strictă, este un geniu dar se află mereu în umbra lui. Cei doi sunt într-un permanent război psihologic datorită faptului că se iubesc în mod secret, dar ambii sunt extrem de mândri și nici unul nu dorește să îi ofere satisfacția primului pas celuilalt, motiv pentru care se învârt în jurul cozii non-stop, într-unul dintre cele mai tensionate și amuzante seriale de anime ale sezonului primăvară 2019.

Rant: Urmărind ceva canal Youtube random, am dat peste un tip care exclama că s-ar putea uita non stop la dansul lui Chika din Kaguya-sama, punând un clipuleț scurt drept dovadă. Mi-am zis în sine hai să văd care e mișcarea și am rămas trăznit de nivelul animației, pe care o includ mai jos:

Intrigat am purces la urmărit acest serial, cu toate că animația nu se compară cu ce am văzut acolo (acel ending fiind clar un efort deosebit din partea producătorilor). Nu pot să zic că am regretat decizia, serialul fiind amuzant, putând oricând să fie numit The Ultimate Tsundere Experience (tsundere fiind o persoana rece care cu greu se deschide celorlalți din jur). Situațiile amuzante și personajele likable, in special Chika, fac din vizionatul acestui serial un deliciu și în același timp un guilty pleasure. Intro-ul beneficiază de un cântec care te face să îl tot asculți așa că nu îmi rămâne decât să vă recomand cu deosebită plăcere acest serial. Nu o fi cea mai bună poveste de dragoste spusă de acest mediu, dar se încadrează în sfera „cute”.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.