Loading...

Homeland (2011-2020)

by Adrian Solomon, martie 21, 2017

Recomandare – musai!

Gen: Thriller, Spionaj
Distribuție: Claire Danes, Damian Lewis, Morena Baccarin, David Harewood, Diego Klattenhoff, Jackson Pace, Morgan Saylor, Mandy Patinkin, Jamey Sheridan, David Marciano, Navid Negahban, Rupert Friend, Sarita Choudhury, Tracy Letts, F. Murray Abraham, Nazanin Boniadi, Laila Robins, Sebastian Koch, Miranda Otto, Alexander Fehling, Sarah Sokolovic, Elizabeth Marvel
Nr. sezoane: 8
Nr. Episoade: 96
Durată episod: 55 min.
Statut: serial complet
Rating IMDB: 8.3

Despre: Agenta CIA, Carrie Mathison, suferă de o afecțiune bipolară, dar încearcă să se descurce cu ea, cu toate că recent a stricat o operațiune în Iraq. Suspendată fiind, aceasta primește un pont de la un colaborator de-al ei, că un atentat terorist pe tărâm american va fi pus la cale în scurt timp de către un prizonier de război american, convertit de forțele Al-Qaeda. În scurt timp, un prizonier de război este recuperat, pușcașul marin Nicholas Brody, lucru ce îi întărește și mai tare convingerea că ce știe urmează a se adeveri, cu toate că nu poate dovedi nimic. Astfel, ea începe să îl urmărească pe Brody pas cu pas, convinsă de vinovăția acestuia, cu toate că el pare a fi un tată și un soț model.

Rant: Serialul, pe lângă că a câștigat o groază de premii, îi evidențiază talentul actoricesc a lui Claire Danes, dispărută pentru mine din rolurile mari după Romeo și Julieta cu Leonardo di Caprio. Tipe reușește să etaleze o gamă variată de emoții, ajutată și de personajul bipolar a lui Carrie. Și jocul de-a șoarecele și pisica dintre ea și Brody, reușește să te țină lipit de ecran pe parcursul primelor două sezoane. Eu am ajuns doar până în acest punct dar cât am văzut, mi-a plăcut enorm. Serialul face o treabă foarte bună în a evidenția frica și paranoia americanilor în urma lui 9/11, dar, în ultimele sezoane, pune accent și pe situația refugiaților din țările pustiite de război.

Dacă vreți un thriller de spionaj, cu răsturnări de situație și scene palpitante, acest serial este perfect pentru o ședință de binge-watch, pentru toți cei alergici la polen și la vremea frumoasă de afară.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.