Loading...
Hot Shots! Part Deux (1993)

Hot Shots! Part Deux (1993)

by Adrian Solomon, iunie 12, 2018

Recomandare – decent!

Gen: Comedie
Regie: Jim Abrahams
Distribuție: Charlie Sheen, Lloyd Bridges, Valeria Golino, Brenda Bakke, Richard Crenna
Durată: 1 h. 26 min.
Rating IMDB: 6.6

Despre: Guvernul american încearcă să dispună de dictatorul Saddam Hussein dar toate misiunile acestora eșuează lamentabil. Din nou se apelează la Topper Harley, care din nou s-a izolat de societatea americană, preferând de data asta viața de mânăstire budistă și ocazionalul meci de arte marțiale din crâșma locală. După ce este convins să participe la acțiune, Topper va da peste o flamă mai veche d-a lui, care îi va schimba parametrii misiunii.

Rant: Dacă în primul film era luat la purecat Top Gun, iată că vine și rândul lui Rambo să fie luat peste picior. Nelipsitul din filmele Rambo, Richard Crenna, își joacă același rol interpretat și cele 3 Rambo de până atunci și anume superiorul care vine să îl re-aducă pe Topper înapoi în subordinele armatei americane. Lloyd Bridges din nou își face apariția, apelând la același repertoriu deadpan din prima parte, iar Charlie Sheen confirmă că este un actor fenomenal de comedie atunci când vrea.

Povestea servește doar ca fundal pentru nebuniile prezentate, unele fresh, altele copiate din prima parte. Per total, chiar dacă nu este favorizat de critici, personal mă simt mai atașat de această continuare decât de prima parte.

Ce voiam sa zic și în prima parte dar am uitat, este că însumate cele două filme reprezintă primele colaborări a lui Sheen, Cryer și Stiles, cei trei urmând după mulți ani să fie reuniți sub umbrela serialului Two and a Half Men.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.