Loading...
I Am Mother (2019)

I Am Mother (2019)

by Adrian Solomon, iunie 16, 2019

Recomandare – decent!

Gen: Thriller S.F.
Regie: Grant Sputore
Distribuție:
Clara Rugaard, Luke Hawker, Rose Byrne, Hilary Swank
Durată: 1 h. 53 min.
Rating IMDB: 6.7

Despre: În urma unui extincții la nivel global, un robot se trezește într-un buncăr special creat pentru repopularea planetei. Acest robot, numit Mamă, se ocupă de creșterea unui embrion iar mai apoi de creșterea și educarea fetiței numite simplu, Fiică. Ea învață lecții diverse despre etică și filozofie și, cu toate că începe să devină curioasă de lumea din afara buncărului, ea nu trece peste cuvântul Mamei, care i-a spus că afară nu se poate locui. Acest status-quo le este dat peste cap odată cu o apariție misterioasă.

Rant: Netflix dă din nou lovitura cu un film bun, reușind parcă să se ridice din punct de vedere calitativ cu aceste producții, știut fiind faptul că filmele produse de Netflix erau adesea sub-mediocre în ciuda distribuției lor. Un thriller S.F. claustrofob, Mother spune povestea unui viitor în care lumea a fost distrusă, urmând a fi repopulată cu oameni crescuți în buncăre speciale. Robotul Mother se ocupă de creșterea și educarea unui asemenea om, o fată numită Daughter. Relația lor armonioasă este distrusă odată cu apariția unei femei rănite, care plantează semințele îndoielii în mintea fetei, sugerându-i acesteia că a fost mințită întreaga viață. Cam acest lucru reiese din trailer și ai impresia ca filmul îți este stricat dar acesta reușește să aibă mai multe surprize în stoc, reușind să îți mențină interesul timp de aproape două ore.

Cu ce rămâi în urma vizionării acestui film, este faptul că Grant Sputore s-ar putea să fie un regizor bun ale cărui proiecte merită urmărite cu interes pe viitor, dar mai ales cu faptul că tânăra actriță Clara Rugaard va fi noua senzație în viitorul ce urmează. Time will tell!

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.