Loading...
Oblivion (2013)

Oblivion (2013)

by Adrian Solomon, septembrie 20, 2018

Recomandare – decent!

Gen: S.F., Thriller
Regie: Joseph Kosinski
Distribuție: Tom Cruise, Morgan Freeman, Olga Kurylenko, Andrea Riseborough, Nikolaj Coster-Waldau, Melissa Leo
Durată: 2 h. 04 min.
Rating IMDB: 7.0

Despre: În anul 2077, Jack Harper (Tom Cruise) lucrează la bordul unei stații de supraveghere pe un pământ dezolat și părăsit în urma unui conflict cu o rasă extraterestră. Acesta are poziția de reparator, căutător om de pază și în general om bun la toate, alături de partenera. Ei mai au doar două săptămâni până să le vină rândul să se alăture celorlați supraviețuitori într-o colonie spațială îndepărtată. Dar odată ce Jack salvează o străină misterioasă (Olga Kurylenko) din epava unei nave, întregul său concept despre realitate este se năruie iar el se vede pus în ipostaza de a fi salvatorul întregii umanități.

Rant: Oblivion este un thriller S.F. care chit că este pe o poveste ocazional șubredă, este ancorat de prestațiile magnifice ale actorilor. Cam așa prezintă Rotten Tomatoes verdictul oficial. Țin minte că am văzut Oblivion cu plăcere, apreciind într-adevăr prestația actoricească a celor implicați, frumusețea naturală a Olgăi Kurylenko și întrebându-mă când mai are timp liber Morgan Freeman dacă ține să apară în chiar toate mega-producțiile anuale.

Filmul în sine este un thriller S.F. cu suficiente răsturnări de situație cât să te țină interesat până la final și cu un Tom Cruise aflat ca de obicei, la turație maximă. Așadar vi-l recomand ca atare, fiind o vizionare musai în umila-mi părere.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.