Loading...

Inside Men (aka. Nae-bu-ja-deul) (2015)

by Adrian Solomon, noiembrie 9, 2023

Recomandare – musai!

Gen: Crime
Regie: Woo Min-ho
Distribuție: Lee Byung-hun, Cho Seung-woo, Baek Yoon-sik
Durată: 3 h. 00 min.
Rating IMDB: 7.0

Despre: Ahn Sang-goo este șeful unei găști mărunte de gangsteri, prins în jocurile politice și uneltirile unui editor de ziare, care sprijină campania unui senator corupt, cu ajutorul principalului sponsor al ziarului. Când nu mai au nevoie de Ahn, aceștia îl trădează și îl decartează cu ușurință, doar că acesta revine cu o pasiune de răzbunare copleșitoare.

Rant: Inside Men: The Original este versiunea director-cut pe care am vizionat-o, care adaugă 50 de minute suplimentare unui film magnific, care chiar și la trei ore cât ține, nu simți mai deloc trecerea timpului, cu toate că va trebui să jonglezi mental cu o groază de nume și de personaje. Povestea este una clasică de corupție și de răzbunare, dar felul în care este prezentată face toți banii, probabil punctul forte al filmului care a reușit să ocupe locul 1 în Coreea în ce privește încasările filmelor R-rated. Ce elevează filmul sunt prezentarea jocurilor politice, mașinațiunilor și schemelor ce stau în spatele campaniilor politice, precum și prezentarea unui triunghi amoros perfid între politică, media și marile corporații. Victimele acestui complot sunt mereu oamenii nevinovați precum și lacheii gen Ahn, care a după ce a lucrat o viață pentru a-l ridica pe editorul ziarului în poziția în care acesta a ajuns, a fost îndepărtat cu minim de efort ca o măsea stricată. Actorii care interpretează rolurile principale fac o treabă excepțională în a ne transmite intensitatea trăirilor lor, în special Lee Byung-hun (Ahn) și Cho Seung-woo (ambițiosul procuror Woo Jan-hun, care descoperă cât de greu este să avansezi în această lume fără a avea conexiuni).

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.