Loading...

The Roundup (aka. Beomjoidosi 2) (2022)

by Adrian Solomon, septembrie 10, 2022

Recomandare – musai!

Gen: Acțiune, Crime
Regie: Lee Sang-yong
Distribuție: Ma Dong-seok, Son Seok-koo, Choi Gwi-hwa, Park Ji-hwan, Heo Dong-won, Ha Jun, Jung Jae-kwang
Durată: 1 h. 46 min.
Rating IMDB: 7.1

Despre: La patru ani după evenimentele din primul film, detectivul Ma Seok-do călătorește alături de superiorul său spre Vietnam, unde are misiunea de a-l extrăda un suspect care s-a predat benevol ambasadei Coreene. Investigând cu atenție însă, cei doi polițiști cad pe urma unui criminal vicios pe nume Kang-Hae Sung, care răpea și ucidea turiști coreeni.

Rant: The Roundup este continuarea filmului The Outlaws, continuare fiind mult spus, fiind relativ de sine stătătoare, doar personajele fiind portate dintr-un film într-altul. Dacă primul film se plasa în top 10 box-office al anului respectiv, ei bine steaua lui Ma Dong-seok a crescut foarte mult, acesta fiind unul dintre cei mai căutați actori ai momentului în Coreea de Sud. Filmul s-a plasat deja pe locul 1 pentru 2022, reușind să ajungă pe locul 3 al filmelor coreene all-time.

Povestea îi surprinde pe detectivul Ma Seok-do alături de căpitanul său, călătorind în Vietnam pentru a escorta un criminal înapoi în țară. Doar că instinctul animalistic al detectivului este pus la grea încercare, atunci când acesta intră pe firul unei operațiuni criminale de răpire și ucidere a turiștilor coreeni. Responsabil de aceste fapte este Kang-Hae Sung, un psihopat extrem de violent și de calculat. În curând acțiunea ne va purta din Vietnam înapoi în Coreea, dându-i detectivului mult de lucru, odată ce pe fir intră și un afacerist corupt cu armata sa de mercenari.

Așa cum ne-au obișnuit, filmele cu Ma Dong-seok sunt pline de adrenalină și umor, iar The Roundup are din ambele în cantități suficiente pentru a potoli setea de entertainment a oricărui spectator care caută așa ceva. Sper că va ajunge și pe un program de streaming în curând, până atunci, vă descurcați cum puteți, doar să știți că filmul merită efortul depus.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.