Loading...

Johnny English Strikes Again (2018)

by Adrian Solomon, octombrie 28, 2018

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Comedie, Spionaj
Regie: David Kerr
Distribuție: Rowan Atkinson, Ben Miller, Olga Kurylenko, Jake Lacy, Emma Thompson
Durată: 1 h. 28 min.
Rating IMDB: 6.2

Despre: English este actualmente retras din viața de spion și predă (dumnezeu știe ce) la o școală din Anglia. Dar datorită unui hacker, întreaga bază de date cu agenții operativi este expusă întregii lumi, iar English este nevoit pentru a se întoarce pentru a treia oară pentru a salva situația.

Rant: Urmărind trailerul acestui film vezi TOT ce filmul are de oferit, toate gagurile, toate lucrurile interesante și în mare, cam toată acțiunea. Prea puține lucruri sunt ascunse pentru a fi savurat în timpul vizionării integrale a filmului.

Există niște cameouri uriașe din partea unor nume mari a cinematografiei britanice și câteva gaguri care funcționează destul de bine dar în rest, absolut totul este ușor de uitat, făcând această parte a treia redundantă și o tristă pată pe imaginea lui Mister Bean.

Pe lângă că își bate serios banana de britanici, aceștia fiind luați la mișto cu fiecare ocazie, filmul nu reușește să te facă nici un moment să te imersezi în el, să crezi pentru o secundă că acele personaje sau situații ar fi credibile. Dacă nu ar fi faptul că sunt un fan Rowan Atkinson, aș fi zis că filmul este de evitat.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.