Loading...
JoJo's Bizarre Adventure Diamond is Unbreakable (aka JoJo no Kimyou na Bouken Diamond wa Kudakenai) (2016)

JoJo’s Bizarre Adventure: Diamond is Unbreakable (aka JoJo no Kimyou na Bouken: Diamond wa Kudakenai) (2016)

by Adrian Solomon, februarie 28, 2018

Recomandare – musai!

Gen: Acțiune, Aventură, Supernatural, Super-puteri, Shounen
Studio: David Productions
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 39
Durată episod: 23 min.
Statut: serie completă
Rating MyAnimeList: 8.50

Despre: În 1999, Morioh, o suburbe liniștită a orașului S, devine un loc încins de activitate paranormală, după ce mai mulți utilizatori de Stand își fac apariția. Printre ei și Joutarou Kuujou, devenit acum un biolog marin. El se află aici la cerea lui Joseph Joestar, care l-a rugat să îl găsească pe Jousuke Higashikata, copilul ilegitim acestuia. Realizând că ei au mai multe lucruri în comun decât legătura de sânge, Joutarou decide să se stabilească în Morioh pentru o perioadă de timp, pentru a-l ajute pa JoJo să descifreze misterele acestui orășel liniștit.

Alături de ei în această aventură pornesc și Kouichi Hirose și Okuyasu Nijimura, alți Stand users cu personalități cât se poate de diferite.

Rant: Am citit pe undeva că aparent acest capitol ar fi cel mai binecunoscut dintre toate poveștile cu JoJo, cu toate că personal îl găsesc inferior lui Stardust Crusaders. Premisa showului, și explicația subitei inflații de Stand users, este că există un arc și o săgeată specială, care forțează persoane aparent normale să își activeze Stand-ul latent. Cum săgeata cade mereu în mâinile nepotrivite, acest lucru duce la creerea multor inamici pentru grupul nostru. Serialul plutește în derivă preț de vreo 15 episoade, fără a avea un villain sau o direcție principală, rezumându-se la un format episodic. Abia de la jumătatea sa încolo lucrurile se precipitează și își face apariția pe scenă principalul antagonist, criminalul în serie pe nume Kira.

Poate că după atâtea aventuri la scară globală, o locația singulară și o semi-viață de școlar pot părea banale, și mi se pare că acest lucru dăunează un pic feelingului general, cu toate că o schimbare de pas poate fi văzută de alții ca un lucru binevenit.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.