Loading...
Kakegurui (2017- )

Kakegurui (2017- )

by Adrian Solomon, martie 3, 2019

Recomandare – decent!

Gen: Gambling, Pshihologic
Studio: MAPPA
Nr. sezoane: 2
Nr. Episoade: 24
Durată episod: 24 min.
Statut: serie completă (?)
Rating MyAnimeList: 7.39

Despre: Hyakkaou Private Academy este o școală unde poate merge doar elita țării. Dacă ziua de curs decurge în mod normal, după ore școala se transformă într-un adevărat câmp de luptă, unde elevii pariază bani și deseori propria bunăstare pentru a-și îmbunătăți standardul de viață. În acest malaxor de suflete aterizează Yumeko Jabami, o tânără aparent inocentă, dar care este un parior înrăit.

Rant: Serialul acesta se vrea edgy as fuck dar eșuează lamentabil în a contura personaje sau situații cel puțin credibile, dacă tot se vrea a crea suspans. Bine, pe alocuri trebuie să recunosc că m-a captivat, și eram curios să văd cum dovedește Yumeko anumiți adversari, dar per total punctele slabe întrec cu mult pe cele care cât de cât mai salvează seria. Nevoia animeurilor de a arăta aceleași și aceleași tipologii, deja devine iritantă, de fapt a devenit de multă vreme, iar seria asta nu face rabat de la a prezenta aceleași personaje, cu un plus parcă la capitolul dezaxați. Sezonul 2 începe în ianuarie și există și un film live-action pe Netflix pentru cine vrea să își piardă vremea cu așa ceva.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.