Loading...

Kingpin (1996)

by Adrian Solomon, octombrie 1, 2022

Recomandare – musai!

Gen: Comedie
Regie: Peter Farrelly, Bobby Farrelly
Distribuție: Woody Harrelson, Randy Quaid, Vanessa Angel, Bill Murray
Durată: 1 h. 54 min.
Rating IMDB: 6.9

Despre: Roy Munson avea o carieră promițătoare ca jucător profesionist de bowling dar un „accident” i-a curmat visurile în mod prematur. Ajuns un alcoolic fără nici un orizont, acesta descoperă un tânăr geniu într-o comunitate Amish, pe care decide să îl ia sub aripa sa pentru ca împreună să ajungă în elita acestui sport.

Rant: Comedia Kingpin îi găsește pe frații Farrelly făcând ce știau să facă cel mai bine în anii 90 și anume comedii trăznite, iar povestea unui tânăr geniu bowler din comunitatea Amish, un inocent în ce privește lumea înconjurătoare, care decide să îl urmeze pe un cinic care se agață cu disperare de gloria trecută și visează să o retrăiască alături de acesta, se scrie aproape singură. Unde mai pui că drept antagonist îl ai pe Bill freaking Murray în zi de grație și poți să spui cu încredere că acest film este o comedie reușită, care te va binedispune timp de două ore.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.