Loading...

Legends of Tomorrow (2016- )

by Adrian Solomon, februarie 21, 2017

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Acțiune, Super-eroi
Distribuție: Victor Garber, Brandon Routh, Arthur Darvill, Caity Lotz, Franz Drameh, Ciara Renée, Falk Hentschel, Amy Pemberton, Dominic Purcell, Wentworth Miller, Matt Letscher, Maisie Richardson-Sellers, Nick Zano
Nr. sezoane: 5
Nr. Episoade: 82
Durată episod: 42-45 min.
Statut: serial în desfășurare
Rating IMDB: 6.8

Despre: Călătorul prin timp, Rip Hunter, ajunge în prezent pentru a recruta o echipă de super-eroi, cu scopul de a lupta împotriva puternicului Vandal Savage. Rip vine din viitor, un viitor sumbru în care Savage va pune mâna pe putere datorită puterilor sale care îl fac nemuritor.

RantDacă urmăriți Arrow și Flash, acesta este al treilea serial produs de CW, încadrat în acest univers TV. Profitând de o abundență de super-eroi din cele două seriale, Legends vine cu un plot menit să îi ducă pe aceștia într-o călătorie temporală, a la Quantum Leap, în încercarea lor de a-l opri pe Savage. Astfel, personajele măcar vă vor fi cunoscute, dacă nu, poate ar trebui să vedeți serialele menționate, ca să vă înțelegeți aceste personaje mai bine. Printre ele, pe lângă Rip Hunter, călătorul temporal,  se mai numără Ray Palmer – The Atom, fostul șef/iubit a lui Felicity Smoak, un fel de Iron Man care își poate altera dimensiunea, Sara Lance – White Canary, fosta iubită a lui Oliver Queen și soră a lui Laurel Lance, originala The Black Canary, ambele personaje introduse în Arrow, iar din The Flash îi avem pe următorii: Dr. Martin Stein și Jefferson Jackson cei doi care formează super-eroul Firestorm, Captain Cold și Heatwave, cei doi fărădelege care încearcă să se căiască și cuplul Hawkman și Hawkgirl, cei doi având puternice legături cu Vandal Savage.

Poate că la început, mai ales de începi acest serial fără a fi vizionat în prealabil Arrow și Flash, totul ți se va părea puțin cam copleșitor, multitudinea de personaje, fiecare cu propria poveste deja spusă și dezvoltată pe parcursul a mai multor episoade a celor două seriale, fiind un pic prea mult. Dacă poți trece peste asta, atunci vei fi tratat cu o poveste episodică, ei călătorind în diverse ere, întâlnind o mulțime de personaje, de la alter-egourile lor și noi/vechi super-eroi până la faimoasa Legion of Doom, o puternică asociație de villains din benzile desenate.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.