Loading...

The Flash (2014- )

by Adrian Solomon, februarie 21, 2017

Recomandare – decent!

Gen: Acțiune, Super-eroi
Distribuție: Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Rick Cosnett, Carlos Valdes, Tom Cavanagh, Jesse L. Martin, Keiynan Lonsdale
Nr. sezoane: 7
Nr. Episoade: 139
Durată episod: 42-45 min.
Statut: serial în desfășurare
Rating IMDB: 7.7

Despre: După ce este lovit de un fulger, CSI-ul Barry Allen intră într-o comă adâncă, din care se trezește brusc după mai multe luni. El observă că a căpătat super-puteri, devenind cel mai rapid om din lume. El decide să devină un justițiar mascat, iar în lupta împotriva crimei, el va fi asistat de o mână de oameni de știință conduși de misteriosul Harrison Wells.

Rant: Pornit din episoadele serialului Arrow, unde Barry Allen (fără puteri) și-a făcut prima dată apariția, asistându-l pe Arrow și îndrăgostindu-se de Felicity Smoak printre altele, The Flash este unul dintre cele mai bune seriale ce implică oameni cu super-puteri. Poate că uneori este mai greu de urmărit sau mai bine zis, de înțeles, din cauză că deseori face cross-over cu Arrow, Supergirl sau Legends of Tomorrow, cu povești care încep într-un serial și se termină în altul, astfel făcând un pic cam greu de urmărit firul evenimentelor mai ales dacă nu urmărești celelalte serii. Însă acest lucru este exact ca în paginile benzilor desenate din care provin aceste personaje și în care întâlnim personaje ce sar dintr-o publicație în alta fără nici o problemă. Iată că acest lucru se poate face și în mediul TV și pentru fanii comicsurilor DC sau a comicsurilor în general asta vina ca o plăcută surpriză.

Mulți au dorit ca Grant Gustin să își continue rolul și în filmul the Flash care va apărea cândva în viitor, însă, zic eu, din păcate, acest rol a ajuns la Ezra Miller, o alegere deocamdată bizară, însă vom vedea cum stau lucrurile odată ce Justice League va apărea pe marile ecrane, undeva în toamna acestui an.

As putea zice că serialul, la fel ca și Arrow, suferă de o supra dramatizare a evenimentelor și a personajelor, deseori având impresia ca te afli într-o telenovelă unde toți își plâng amarul pe unde pot. Dar și introduce o groază de eroi, villains și personaje secundare, multe nemaiîntâlnite în afara paginilor benzilor desenate iar asta nu poate decât să bucure fanii.  Per total e un serial destul de bun, bun de un binge-watch într-un weekend ploios.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.