Loading...

Supergirl (2015-2021)

by Adrian Solomon, februarie 22, 2017

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Acțiune, Super-eroi
Distribuție: Melissa Benoist, Mehcad Brooks, Chyler Leigh, Jeremy Jordan, David Harewood, Calista Flockhart, Chris Wood, Floriana Lima
Nr. sezoane: 6
Nr. Episoade: 108
Durată episod: 43 min.
Statut: serial în desfășurare
Rating IMDB: 6.2

Despre: Kara Denvers duce o viață aparent banală, ea dându-și silința să treacă cât mai neobservată cu putință. Are și o slujbă de secretară a unui mogul medie, Cat Grant, funcție în care trece aproape neobservată. De ce toate acestea? Pentru că ea este verișoara biologică a celebrului Kal-el, Clark Kent sau după cum e mai bine cunoscut, Superman. Posedând aceleași abilități ca acesta, ea a ajuns pe Pământ mai târziu, într-un moment în care Superman deja își intrase în rolul său de gardian al Pământului. Destinul face ca aceasta să nu poată sta foarte departe de meseria de super-erou, și cu ajutorul lui Alex Denvers, sora sa vitregă, James Olsen, fostul fotograf asistent a lui Clark Kent și Winn, un operator de computere îndrăgostit lulea de Kara, aceștia să începe să lupte împotriva crimei din orașul lor.

Rant: Producătorul acestei serii este Greg Berlanti, același care se ocupă și de Arrow și Flash. Cu toate acestea, seria Supergirl era produsă de CBS, nu de CW – casa celorlalte două seriale, iar acest lucru făcea un pic mai greu integrarea acesteia în universul împărțit de Arrow și Flash. Cu toate astea, grație unui suport fantastic venit din partea fanilor, The Flash (Grant Gustin) face o apariție într-unul dintre episoade, lucru ce anunță că Supergirl este cea de a patra serie care intră în acest univers, pe lângă Arrow, The Flash și Legends of Tomorrow. O serie de villains dar și super-eroi din benzile desenate DC sunt introduși, iar din sezonul 2, însuși Superman își face apariția.

Episoadele spun povestea lui Kara Zor-El, interpretată cu multă pasiune de simpatica Melissa Benoist, căruia îi se potrivește rolul de minune, și cum creștea aceasta ca erou, sub atenta îndrumare a prietenilor ei dar și a lui J’onn J’onzz – The Martian Manhunter, în fiecare nou episod având de înfruntat câte un nou inamic, lucru destul de standard în acest tip de seriale.

Ce recomandă acest serial drept o producție facil de urmărit este relativa distanțare de universul Arrow/Flash, totul fiind nou și curat. Supergirl este o producție mai veselă, cu multă inimă, făcută cu zâmbetul pe buze de cei implicați așa că nu pot decât să vă o recomand, mai ales dacă nu doriți să vă prindeți urechile cu deja stufosul univers TV a celor de la DC.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.