Loading...
Little Witch Academia (2017)

Little Witch Academia (2017)

by Adrian Solomon, martie 1, 2020

Recomandare – decent!

Gen: Fantasy, Aventură, Comedie
Studio: Trigger
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 25
Durată episod: 24 min.
Statut: serie completă
Rating MyAnimeList: 7.89

Despre: De când era copilă și a văzut-o într-un spectacol pe vrăjitoarea Shiny Chariot, visul tinerei Atsuko „Akko” Kagari a fost să studieze la academia magică Luna Nova și să devină ea însăși o vrăjitoare în toată regula, întocmai ca idolul său ale cărei cuvinte au inspirat-o toată viața. Însă problema lui Akko este că ea nu vine dintr-o familie cu pedigree, lucru nemaiîntâlnit în această academie care însă a fost forțată să își deschidă ușile oamenilor de rând în urma unor probleme financiare. Astfel, Akko își va vedea spiritul ei neînfricat și atitudinea optimistă pusă la grea încercare de către ostilitatea celor din jur, ea fiind acceptată de prea puțin persoane. Unde mai pui că ea nu se pricepe mai deloc la magie și că e predispusă accidentelor de tot soiul, totul indică faptul că noul semestru la academia Luna Nova se anunța unul deosebit de interesant.

Rant: Studio Trigger, cu toate că nu are prea multe titluri cunoscute la activ, a reușit prin Kill la Kill să își facă cunoscut stilul unic de animație, iar prin Little Witch Academia, să și-l cristalizeze. Cu toate că pare a avea ca public țintă fetițele, LWA este o aventură fantastică potrivită pentru toată familia, fiind un serial făcut cu mult suflet, și cu un mesaj pozitiv din categoria „Fi tu însuți și mereu urmărește-ți visele”.

Settingul serialului este Academia Luna Nova, un fel de Hogwarts pentru fete, iar personajul principal Akko este un adevărat dinam, un vânt al schimbării care suflă peste o lume a magiei amorțită în propriile cutume. Chiar dacă ea nu posedă talentul necesar, fiind un fel de Ron variantă feminină, visul ei de a deveni o vrăjitoare aidoma lui Shiny Chariot, idolul acesteia, este unul cât se poate de real, pentru care ea depune eforturi reale de a depăși atât limitările sale, cât și preconcepțiile celor din jurul ei.

Structura episodică a serialului și factorul de feel good, fac din acesta un candidat perfect pentru a fi vizionat atunci când ai nevoie de ceva lejer, acesta putând fi urmărit pe Netflix.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.