Loading...

The Misfit of Demon King Academy (aka. Maou Gakuin no Futekigousha) (2020)

by Adrian Solomon, ianuarie 21, 2021

Recomandare – decent!

Gen: Shounen, Fantasy, Aventură
Studio: SILVER LINK.
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 13
Durată episod: 23 min.
Statut: serie în desfășurare
Rating MyAnimeList : 7.37

Despre: Anos Voldigoad, supranumit Demon King, era o ființă de o putere incomparabilă, care s-a sacrificat pentru a aduce pace între toate rasele pământului. Reîncarnat după 2000 de ani, el descoperă că legenda sa i-a fost furată așa că fără a avea încotro, el purcede la drum pentru a-și recăpăta onoarea și a descoperi misterul identității persoanei care l-a uzurpat, dar și pentru a preveni un nou conflict între oameni și demoni.

Rant: Încet, încet, în rândul producțiilor Isekai s-a impus și sub-genul protagonistului overpowered, copiat după modelul One Punch Man, capabil de mai orice, așa cum a fost cazul în Sword Art Online, Overlord sau How I Got Reincarnated as a Slime. The Misfit of Demon King’s Academy, aplică acest caracter unei povești pur fantasy, rezultând unul dintre cei mai puternici protagoniști de la bunul Saitama încoace. Numele întreg al seriei ar fi Maou Gakuin no Futekigousha: Shijou Saikyou no Maou no Shiso, Tensei shite Shison-tachi no Gakkou e, adicăThe Misfit of Demon King Academy: History’s Strongest Demon King Reincarnates and Goes to School with His Descendants, lucru care ar trebui să vă spună cam toată povestea serialului.

Anos Voldigoad era pe vremuri un demon foarte puternic (habar nu am de ce le zice demoni că arată ca orice alt om), care s-a sacrificat pentru a sfârși un război extrem de sângeros dintre diversele specii, cu promisiunea de a se reîncarna peste 2000 de ani. Și nici bine nu s-a născut după această perioadă, că într-o lună era deja un flăcău după care picau fetele, cu o putere atât fizică cât și magică, de necuprins. El se înrolează la Demon King’s Academy, fericit că i se vor recunoaște meritele din trecut, dar are surpriza să descopere că nimeni nu a auzit de numele lui, toată lumea mulțumindu-i pentru pace altui individ. Astfel el începe să investigheze această curiozitate, strângând un adevărat harem de aliați în drumul spre adevăr.

Povestea are câteva aspecte care o fac să fie interesantă, grafica și animația sunt foarte bune, cu toate că personajele sunt destul de mediocre. Un alt anime fantasy trecut pe răboj, iar aventura mea în această lume continuă.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.