Loading...
Live Free or Die Hard (2007)

Live Free or Die Hard (2007)

by Adrian Solomon, ianuarie 4, 2018

Recomandare – decent!

Gen: Acțiune
Regie: Len Wiseman
Distribuție:
Bruce Willis, Justin Long, Timothy Olyphant, Mary Elizabeth Winstead, Maggie Q, Kevin Smith
Durată: 2 h. 08 min.
Rating IMDB: 7.1

Despre: Pe măsură ce națiunea se pregătește să sărbătorească ziua independenței, polițistul veteran John McClane se vede pus în fața unei misiuni de rutină, să ducă un hacker la secția de poliție pentru interogatoriu. Între timp, un răufăcător foarte priceput în ale tehnologiei, lansează un atac asupra infrastructurii computerizate a Statelor Unite. Pe măsură ce este înconjurat de haos, McClane trebuie să salveze din nou ziua, folosindu-se de mijloace învechite, pentru a combate pericolul high tech și pentru a-și salva fiica.

Rant: Rămânem tot la filmele din seria Die Hard, al patrulea mai bine zis, care din nou încearcă să schimbe puțin placa. Din nou avem teroriști, dar de data asta, pe lângă exploziile și acțiunea frenetică (salut prezența minunatului cascador Cyriil Raffaelli), avem de a face cu un nou soi de teroare, mai adusă la zilele noastre, și anume terorismul cibernetic. Aliatul lui McClane, împotriva voinței sale, este prototipul de hacker vanilla, un Justing Long nondescript, pe care parcă l-ai mai văzut în filmul ăla de care nu îți aduci aminte exact acuma dar îți stă în vârful limbii. Este al doilea film din serie care nu se desfășoară în ajunul Crăciunului, ci în jurul zilei Independenței.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.