Loading...
Living with Yourself (2019- )

Living with Yourself (2019- )

by Adrian Solomon, octombrie 28, 2019

Recomandare – decent!

Gen: Comedie neagră
Distribuție: Paul Rudd, Aisling Bea
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 8
Durată episod: ~30 min.
Statut: serial în desfășurare
Rating IMDB: 7.2

Despre: Un individ căruia i-a dispărut pasiunea atât din viață cât și din dragoste, participă la un tratament în urma căruia descoperă cu uimire că a fost înlocuit de o variantă mai bună a sa.

Rant: Unul dintre cele mai interesante seriale ale acestui sezon de toamnă este cu siguranță producția Netflix „Living with Yourself”. Conceptul pare ciudat la prima vedere și relativ familiar, acesta fiind folosit și cu alte ocazii. Un tip se trezește înlocuit de clona sa superioară din toate punctele de vedere. Probabil că o grijă principală ar fi că serialul va fi plictisitor, conceptul fiind, așa cum menționam, nu unul întocmai nou, iar situațiile destul de previzibile. Dar stați fără grijă, Paul Rudd demonstrează că este un actor complet, reușind o performanță dublă, iar scenariștii știu cum să te agațe mereu cu câte un cârlig neașteptat.

Miles Elliot este un individ cât se poate de banal, aproape invizibil atât la servici cât și acasă, lipsit de motivația de a trăi. Se scufundă din ce în ce mai mult în mocirla nefericirii până când află de la un coleg de un loc fantastic, o spa făcătoare de minuni, care îl va pune în funcțiune după doar un tratament. Acesta găsește locul și participă la o sesiune, dar după aceea, când ajunge acasă, descoperă că locul i-a fost luat de un alt Miles, o clonă identică, mai bună la toate. Chiar dacă inițial cei doi Miles sunt sceptici unul față de celălalt, ei ajung la o înțelegere de a colabora iar în curând atât viața personală cât și cariera îi vor fi puternic schimbate în bine, lucru ce iscă gelozie între cei doi și de aici o varietate de surprize pe care vă las să le descoperiți singuri.

Serialul este foarte interesant și se termină cu promisiunea unui sezon nou.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.