Loading...

Love and Monsters (2020)

by Adrian Solomon, februarie 14, 2021

Recomandare – decent!

Gen: Comedie, Aventură
Regie: Michael Matthews
Distribuție: Dylan O’Brien, Jessica Henwick, Dan Ewing, Ariana Greenblatt, Michael Rooker
Durată: 1 h. 49 min.
Rating IMDB: 7.0

Despre: Într-o lume post-apocaliptică populată de monștri imenși, omenirea se ascunde sub pământ, în diverse buncăre. Joel, oaia neagră a buncărului său, descoperă că prietena sa de dinainte de apocalipsă, locuiește la doar 85 de mile depărtare de el, și pornește într-o călătorie cu scopul de a o găsi și de a reaprinde flacăra pasiunii dintre ei, dar pe drum va avea parte de numeroase lecții de viață întâlnind nu doar monștri de toate dimensiunile, dar și oameni cu diverse agende.

Rant: Filmul trebuia să fie lansat încă din 2019, dar din diverse motive, acesta a văzut lumina ecranelor doar în Octombrie 2020, când a și fost lansat direct pe DVD și pe Apple+. Love and Monsters combină mai multe genuri de filme, gândiți-vă la un Godzilla regizat de John Hughes.

Un asteroid ce se îndrepta spre pământ a fost interceptat de rachete nucleare, iar chimicalele s-au revărsat înapoi pe Pmânt, cauzând mutații în toate animalele cu sânge rece. La scurt timp după incident, monștrii enormi au început să apară peste tot, transformând Pământul într-un loc pustiu și dezolat. Joel și Aimee, doi tineri îndrăgostiți, se văd nevoiți să se despartă odată cu evacuarea orașului lor. Joel se trezește alături de un grup de supraviețuitori, iar când praful se așterne și timpul trece, el descoperă că este singurul din buncărul în care s-au adăpostit, care nu are o jumătate a lui. El află că Aimee nu doar a reușit să scape din calea dezastrului, dar se și află într-o colonie apropiată, la doar 85 de mile depărtare. Decis să plece într-o călătorie pentru a o cuceri, Joel părăsește buncărul, dar drumul va fi înțesat de monștri, descoperiri interesante, și multe lecții de viață.

Love and Monsters este un galop amuzant printr-o lume ciudată, cu efecte speciale destul de bine implementate, cu un protagonist relatabil Dylan O’Brien făcând un rol foarte bun, Fiind suficient de vulnerabil dar și plin de resurse pentru a te face să îi dorești binele de-a lungul călătoriei (cu toate că poate nu ar fi trebuit să fie nașpa cu câinele – moment gratuit care să inducă despărțirea temporară dintre personaje). pentru că Boy este un cuțulache simpatic de care te vei atașa instantaneu. Filmul oferă suficiente referințe la inspirațiile sale, lucru mereu pe placul fanilor cu ochii ageri cărora le face plăcere vânatul de easter-eggs.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.