Loading...

Luther (2010-2019)

by Adrian Solomon, martie 6, 2016

Recomandare – musai!

Gen: Dramă, Polițist
Distribuție: Idris Elba, Ruth Wilson
Nr. sezoane: 5
Nr. Episoade: 20
Durată episod: 60 min.
Statut: serial complet
Rating IMDB: 8.5

Despre: John Luther este un polițist cu un intelect ridicat, apropiat de geniu, dar care suferă enorm din cauza pasiunilor sale și a unei tendințe violente de a și le exprima. El nu trăiește în universul alb sau negru în care trăiesc colegii săi, ci în unul cenușiu, unde linia dintre bine și rău adesea se întrepătrunde. Totuși pentru el justiția rămâne pe primul loc, indiferent de metodele pe care el le alege.

De ce să mă uit? Idris Elba, un actor cu multe roluri bune la activ, este senzațional în rolul titularului John Luther. Rând pe rând, se vede pus în multe situații imposibile, aparent fără cale de scăpare, pe care, cu ajutorul intelectului său – dar nu totdeauna, reușește să le surmonteze. Seria crește în intensitate pe măsură ce trec sezoanele. Formatul de episod lung, a la BBC, ajută la desfășurarea poveștii. Există o poveste mare, care se desfășoară pe fundalul diferitelor cazuri pe care John le anchetează. Este un serial polițist – procedural, care te va ține în suspans și te va face să vrei să vezi ce se întâmplă mai departe. De remarcat este și muzica care însoțește fiecare generic de final, adunând printre cele mai bune trupe pe care le oferă insularii la momentul actual.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.