Loading...
Mad Max: Fury Road (2015)

Mad Max: Fury Road (2015)

by Adrian Solomon, ianuarie 23, 2016

Recomandare – esențial!

Gen: Acțiune
Regie: George Miller
Distribuție: Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult
Durată: 2 h. 00 min.
Rating IMDB: 8.1

Despre: Max Rockatansky se vede nevoit să îți unească forțele cu Imperator Furiosa și Nux pentru a ajuta un grup de femei să scape de temutul Immortan Joe.

De ce să mă uit? George Miller se reîntoarce la cârma mult iubitei serii ”Mad Max” și o face în stil mare. Renunțând la efectele CGI în favoarea școlii de vechi de cascadorii, rezultatul final oferă una din cele mai furibunde acțiuni văzute în ultima vreme. Filmul și-a atras multe laude, fiind și unul dintre favoriții surpriză al premiilor Oscar din acel an.

Pe considerentul că nu contează destinația cât contează călătoria, Mad Max ne  oferă o călătorie dus întors pe parcursul căreia reușește ce multe filme încearcă și eșuează, să construiască personaje credibile de care să te poți atașa ușor.

Apreciata filmului este de departe Charlize Theron într-un rol extrem de solicitant de care aceasta s-a achitat cu brio. De altfel se poate foarte ușor zice că ea este adevăratul personaj principal al filmului. Hardy convinge cu toate că este destul de limitat în rol, mai mult mormăie, îngână și este mereu morocănos.

Filmul este și pariul meu că va deveni un clasic înainte de a trece prea multă vreme și iată că acest pariu s-a adeverit. GG me!!

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.