Loading...
Mary Poppins Returns (2018)

Mary Poppins Returns (2018)

by Adrian Solomon, decembrie 30, 2018

Recomandare – decent!

Gen: Familie, Muzical
Regie: Rob Marshall
Distribuție:
Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda, Ben Whishaw, Emily Mortimer, Julie Walters, Dick Van Dyke, Angela Lansbury, Colin Firth, Meryl Streep
Durată: 2 h. 10 min.
Rating IMDB: 6.7

Despre: În urma unui necaz care s-a abătut asupra familiei Banks, prea-iubita doică Mary Poppins revine în viețile celor doi copii din primul film, Michael și Jane, acum adulți în toată firea, pentru a le da niște lecții de viață prin cântec și magie, atât lor cât copiilor lui Michael – Goergie, Annabel și John.

Rant: Nu îmi aduc prea bine aminte evenimentele din primul film, mai bine zis seria de scenete de acolo. Trailerul a fost de ajuns cât să dau ochii peste cap la auzul unei alte tentative Disney de a-și revitaliza proprietățile intelectuale, în special pe cele din trecut. Dar după vizionare, pot să zic că filmul este decent spre bun, reușind să recreeze întrucâtva spiritul primei părți. Emily Blunt este magnifică în acest rol, etalându-și din nou dragostea pentru cântat. O ajută din plin și prezența lui Lin Manuel Miranda, specializat parcă de la o vreme încoace în colaborări cu studiourile Disney.

Povestea nici nu are rost să o menționez că nu ea este punctul principal de atracție, fiind luată din oricare alt family movie făcut vreodată, cu personajele principale în pericol de a pierde ceva din cauza unei terțe părți cu interese ascunse, iar printr-o serie de cântece și întâmplări fantastice, toată lumea ajunge să aibă un happy-end.

Este de văzut cu copii cu toate că cei cu care am fost eu nu au înțeles exact cum stă treaba cu împrumutul bancar și de ce riscau cei din familia Banks să își piardă casa.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.