Loading...
Missing Link (2019)

Missing Link (2019)

by Adrian Solomon, ianuarie 5, 2020

Recomandare – decent!

Gen: Animație, Fantezie, Aventură
Regie: Chris Butler
Distribuție:
Hugh Jackman, Zoe Saldana, Zach Galifianakis
Durată: 1 h. 33 min.
Rating IMDB: 6.7

Despre: Sir Lionel Frost este un aventurier excentric egoist, mai mereu pe drumuri în căutare de animale deosebite, care să îi aducă faima și mult râvnitul acces în Societatea Aventurierilor. Pentru asta, el călătorește în America pentru a da de urma faimosului Sasquatch, pe care îl consideră a veriga lipsă din scara evoluției, în ciuda dorinței de schimbare și de noutăți a Aventurierilor veterani, care vor face tot posibilul pentru a-l opri pe Lionel din expediția sa.

Rant: Sincer nu ar fi prea multe de spus despre film, unul care a zburat destul de jos sub radarul lui 2019, lucru ciudat pentru o producție Laika. Nu reușește să se deosebească la fel cum a făcut-o Kubo sau Coraline, consecința fiind că a ieșit doar un produs decent, bun de o vizionare singulară dar nu suficient de adânc cât să fie memorabil. Distribuția este bună, ca mai toate animațiile cu pretenții din ziua de azi. Singurul aspect la care primește o tonă de buline albe este calitatea aparte pentru care studioul Laika este recunoscut, aceștia mai mereu ducând animația stop-motion la un nou nivel.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.