Loading...
Mission: Impossible III (2006)

Mission: Impossible III (2006)

by Adrian Solomon, iunie 22, 2018

Recomandare – decent!

Gen: Acțiune, Spionaj
Regie: J. J. Abrams
Distribuție: Tom Cruise, Philip Seymour Hoffman, Ving Rhames, Billy Crudup, Michelle Monaghan, Jonathan Rhys Meyers, Keri Russell, Maggie Q, Laurence Fishburne, Simon Pegg
Durată: 2 h. 06 min.
Rating IMDB: 6.9

Despre: Ethan Hunt este retras din activitatea de agent secret, preferând să antreneze posibili recruți pentru IMF. Dar Owen Davian (Philip Seymour Hoffman), un traficant de arme și informații, îi pune gând rău acestuia, amenințând să îi ia tot ce are mai drag, inclusiv femeia pe care Hunt o iubește.

Rant: JJ Abrams este o adiție surpriză pentru scaunul de regizor al seriei Misiune Imposibilă și nu dezamăgește deloc, descurcându-se admirabil. Filmele MI demult s-au îndepărtat de formula serialului pe care îl adaptează, mizând mult mai mult pe scenele de acțiune explozivă decât pe imposibilitatea misiunilor pe care agenții le au de îndeplinit. Cam totul se rezolvă cu multe gloanțe și explozii, dar acest lucru nu face decât să bucure amatorii de filme de acțiune.

Philip Seymour Hoffman face și dânsul un rol destul de bun, tipul fiind perfect pentru a interpreta criminali psihotici. Prin film îi mai zărim pe Laurence Fishburne dar și pe Simon Pegg, care avea să devină un membru principal al echipei de aici încolo.

Filmul este perfect pentru pasionații filmelor de acțiune, oferind adrenalină la maxim.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.