Loading...
Moonrise Kingdom (2012)

Moonrise Kingdom (2012)

by Adrian Solomon, octombrie 28, 2017

Recomandare – musai!

Gen: Comedie, Dragoste
Regie: Wes Anderson
Distribuție:
Bruce Willis, Edward Norton, Bill Murray, Frances McDormand, Tilda Swinton, Jason Schwartzman, Bob Balaban
Durată: 1 h. 34 min.
Rating IMDB: 7.8

Despre: Anul este 1965 și locuitorii din New Penzance, o insulă de lângă coasta New England, duc o existență complet lipsită de griji, părând a fi neatinși de problemele lumii înconjurătoare. Doi copii de 12 ani, Sam și Suzy se îndrăgostesc și decid să fugă de acasă. Pe măsură ce o furtună puternică se apropie de insulă, un grup excentric de adulți mobilizează o echipă de căutare. Treptat însă, această fugă de acasă va da peste cap viețile locuitorilor în mai multe feluri decât credeau ei că ar fi posibil.

Rant: Moonrise Kingdom este filmul meu preferat dintre toate filmele lui Wes Anderson. Este o poveste ce provoacă un sentiment cald, poveste ce urmărește doi copii precoce în mica lor escapadă amoroasă, un coming of age atât de bine executat, mișcător și onest. După cum ziceam, copilașii din rolurile principale – Jared Gilman și Kara Hayward – sunt excepționali, mai ales că este rolul de debut pentru ambii. De atunci au început să apară tot mai des prin filme așa că sper că vor avea o carieră cât mai fructuoasă. Bineînțeles că fiind un film Wes Anderson, a reușit să atragă o mulțime de nume grele, unele noi pentru producțiile sale, altele deja marcă înregistrată. Cum ar fi un film Wes Anderson fără prezența lui Bill Murray și fața sa inexpresivă? Nici nu aș vrea să mă gândesc.

Recomandări regizori: Wes Anderson

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.