Loading...
The Big Sick (2017)

The Big Sick (2017)

by Adrian Solomon, decembrie 5, 2017

Recomandare – musai!

Gen: Comedie romantică
Regie: Michael Showalter
Distribuție:
Kumail Nanjiani, Zoe Kazan, Holly Hunter, Ray Romano, Anupam Kher
Durată: 2 h. 00 min.
Rating IMDB: 7.5

Despre: Kumail este un comediant Pakistanez ce se chinuie să își ducă traiul în Chicago. El se întâlnește cu o studentă pe nume Emily la unul din spectacolele sale și cei doi se îndrăgostesc unul de celălalt. Pe măsură ce relația lor înflorește, el începe să își facă probleme despre ce vor crede părinții săi, musulmani devotați, despre iubita lui. Dar când Emily, în urma unor complicații medicale, intră în comă, Kumail se va trezi formând o strânsă legătură cu părinții fetei.

Rant: Filmul este unul semi-autobiografic, în care Kumail Nanjiani (faimos datorită rolului său din Silicon Valley) ne spune o poveste intimă, bazată pe un fapt real. Când credeai că ai văzut totul în materie de romcom-uri (romance comedy) iată că acest film îndrăznește să mizeze pe un subiect mai puțin explorat, reușind să ridice ștacheta pentru producțiile viitoare de acest gen.

Filmul în sine este are teme foarte moderne, explorând perfect culture-clashul omniprezent în această Americă din ce în ce mai diversă și mai multi-culturală dar și diferența între generații resimțită de cei mai în vârstă.

Kumail Nanjiani își joacă propriul rol, iar stângăciile sale sociale sunt delicioase. Zoe Kazan este și ea o apariție surpinzător de captivantă, cu toate că va petrece majoritatea filmului în comă indusă. Dar showul este furat complet de apariția părinților fetei – Ray Romano într-un rol de tată inimos, ușor tâmp pe alocuri, și Holly Hunter în rol de pitbull matriarhal.

De departe unul dintre cele mai bune filme din 2017 și o recomandare musai din partea mea.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.