Loading...
Nerve (2016)

Nerve (2016)

by Adrian Solomon, septembrie 21, 2016

Recomandare – decent!

Gen: Thriller, Teens
Regie: Henry Joost, Ariel Schulman
Distribuție:
Emma Roberts, Dave Franco, Juliette Lewis
Durată: 1 h. 36 min.
Rating IMDB: 6.5

Despre: Vee, prescurtare de la Venus, este o elevă în an terminal, dar spre deosebire de ceilalți elevi de vârsta ei, care dau doar petreceri și umblă de capul lor, ea este o tânără responsabilă care își dorește să meargă la o școală bună mai departe dar e în criză de fonduri. Prietena ei cea mai bună o împinge în direcția unui joc online de adevăr și provocare minus provocare, așa cum ne zice trailerul, pe care vă sfătuiesc să nu îl vedeți că vă strică o mare parte din film. Ea va primi diverse provocări care pe măsură ce avansează în joc vor crește ca recompensă dar și ca dificultate, acest lucru ducând la situații palpitante și tensionate.

De ce să mă uit? Filmul e adresat tinerilor, mă simt nevoit să încep de la bun început cu această idee. Zic asta pentru că au fost momente când nu înțelegeam anumite lucruri care trebuiau să îmi fie clare. Am (re)descoperit în rol principal pe Emma Roberts, gagica din We’re the Millers, o comedie bunicică de acu câțiva ani. Din toată distribuția e singura care se achită bine de rolul trasat. Dave Franco, frățiorul mult mai celebrului James Franco, face un rol limitat și sigur, părând că nu își asumă riscuri cu ceea ce face. Mai avem o Emma Stone la discount în persoana celei mai bune prietene, care seamănă doar fizic cu celebra actriță. Filmul reușește să te prindă și e chiar bun pentru primele 2 treimi dar începând cu a treia parte începe să dea rateuri și plotul se subțiază considerabil, ajutat din păcate și de interpretarea fadă a personajelor secundare.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.