Loading...
Ocean's Eleven (2001)

Ocean’s Eleven (2001)

by Adrian Solomon, iunie 24, 2018

Recomandare – musai!

Gen: Crime, Heist Movie
Regie: Steven Soderbergh
Distribuție: George Clooney, Brad Pitt, Andy García, Julia Roberts, Matt Damon, Don Cheadle, Bernie Mac, Scott Caan, Casey Affleck, Carl Reiner, Elliott Gould, Eddie Jemison, Shaobo Qin
Durată: 1 h. 56 min.
Rating IMDB: 7.7

Despre: Stilatul Danny Ocean (George Clooney) este proaspăt eliberat dintr-un penitenciar din New Jersey. La nici o zi de la acel eveniment, acest hoț carismatic deja își pune în mișcare următorul jaf. Ghidându-se după trei reguli stricte: Nu răni pe nimeni, nu fura de la cei nevinovați și trăiește-ți viața ca și cum nu ai avea nimic de pierdut, Danny orchestrează cel mai sofisticat jaf  din istorie, împreună cu încă zece camarazi.

Rant: Steven Soderbergh are un stil aparte de a face filmele. Dacă Traffic și Erin Brockovich sclipeau sub regia sa, dar aveau un ton mai întunecat, Ocean’s Eleven este copilul bucuros și lipsit de griji al minții sale. Da, este un remake al filmului lui Sinatra și vestitului său Rat-Pack (Dean Martin, Sammy Davis Jr., Peter Lawford și Joey Bishop) dar pentru a nu se lăsa mai prejos, Steven adună cam ce era mai bun prin Hollywood la ora actuală, reușind să aducă sub același acoperiș pe Clooney, Pitt, Damon, Garcia, Cheadle, Mac și pe favorita sa, Julia Roberts.

Filmul în sine este imposibil de elegant, luându-se parcă după suavul Clooney, care reușește să dea peste un rol croit parcă special pentru persoana lui. Clooney este Danny Ocean!! Chemistry-ul dintre Pitt și George este prezent și reușește să se extindă la toată distribuția, semne clare că cei implicați s-au distrat de minune făcând acest film.

Cu garanția că te vei distra de minune dacă îți plac filmele de acest gen, vă invit la o vizionare musai a unui film deja devenit clasic!

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.