Loading...
October Faction (2020- )

October Faction (2020- )

by Adrian Solomon, februarie 1, 2020

Recomandare – decent!

Gen: S.F., Dramă, Horror
Distribuție: Tamara Taylor, J. C. MacKenzie, Aurora Burghart, Gabriel Darku, Wendy Crewson, Megan Follows, Stephen McHattie
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 10
Durată episod: ~40 min.
Rating IMDB: 6.1
Rating RottenTomatoes: 48%

Despre: Familia Allen, compusă din Fred , Deloris și gemenii lor Geoff și Viv, revin în orașul de baștină al părinților pentru a participa la funeraliile tatălui lui Fred. Însă ce se intenționa a fi o scurtă ședere de câteva zile, capătă un caracter mai permanent odată ce anumite secrete din trecutul familiei ies la iveală și dușmani vechi își fac apariția.

Rant: La prima vedere (trailer), serialul pare a le avea pe toate, este amuzant, are vânători de monștrii, vampiri, warlocks, mistere, conspirații, organizații secrete și ceva highschool drama cât să facă apel la o audiență cât mai variată. Pare un serial coborât direct din biblioteca producțiilor CW – seriale lejere care se adresează îndeosebi tinerilor, lucru ce nu este neapărat rău atunci când ai rămas în pana de idei la ce să te uiți după ce ai terminat Supernatural de exemplu. Dar după entuziasmul inițial în care întâlnim familia și îi aflăm câteva secrete, recte părinții care pretind a fi agenți de asigurări dar de fapt sunt vânători pricepuți de monștrii, dramele lor familiale care i-au împins spre părăsirea permanentă a orașului în care acum au revenit și faptul că gemenii lor par a poseda ceva puteri speciale, precum și casa care pare a fi bântuită, toate aceste lucruri se evaporează în momentul în care continuăm în serial și începem să descoperim dialoguri din ce în ce mai insipide, și câteva dintre cele mai „de lemn” prestații actoricești văzute în ultima vreme pe micile ecrane (Fred în special este vinovatul numărul unu cu gemenii venind pe un solid loc 2 și 3). Plus că mai toți cei care merg la liceul local par a fi adulți bine trecuți de 20 de ani – asta o observăm din cauză că filmul se fixează obsedant de mult asupra acestui aspect, când poate ar fi avut un ritm mult mai bun dacă ne ocupam de partea de vânat monștrii. Acest lucru poate se datorează și unui buget limitat acordat producerii acestui serial așa că îl putem ierta.

Sunt multe părți deranjante dar în mod ciudat, m-am simțit suficient de intrigat să insist cu el până la final și nu pot să zic că am fost neapărat nemulțumit de poveste per total, dar actingul de categoria B și dialoguri deseori cretine te pot îndepărta de această producție.

Este o adaptare a unor comics dar nu vă așteptați să se ridice la nivelul Umbrella Academy (un sezon 2 cât mai curând vă rog?).

Please follow and like us:

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

RSS
Follow by Email