Loading...
The Order (2019-2020)

The Order (2019-2020)

by Adrian Solomon, aprilie 14, 2019

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Dramă, Fantezie, Horror
Distribuție: Jake Manley, Sarah Grey, Matt Frewer, Sam Trammell, Max Martini
Nr. sezoane: 2
Nr. Episoade: 20
Durată episod: ~50 min.
Statut: serial complet
Rating IMDB: 6.8

Despre: Jack Morton, un student promițător dar năbădăios, este acceptat la prestigioasa academie Belgrave. Acolo el ajunge să fie recrutat de un ordin secret, moment în care se trezi prins într-o lume secretă a magiei, monștrilor și intrigilor mortale.

De ce să mă uit? Am dat o șansă primelor 3 episoade din serial și aș putea să zic că este un serial cu potențial, dar limitat de dialoguri stupide, reciclate din seriale mult mai bine executate (Buffy Vampire Slayer fiind cel care îmi vine în minte cel mai des). Avem studenți chipeși, relații complicate, atât în dragoste cât și în familie, magie, vârcolaci, golemi și destul de multe crime în doar primele trei episoade, care au și darul de a fi destul de vizionabil pentru un binge de un weekend, așa că dacă doriți să vedeți un serial de calitatea CW, adresat în special tinerilor (adolescentelor) atunci The Order s-ar putea să fie alegerea perfectă.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.