Loading...

Office Christmas Party (2016)

by Adrian Solomon, iulie 3, 2017

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Comedie
Regie: Will Speck, Josh Gordon
Distribuție:
Jason Bateman, Olivia Munn, T. J. Miller, Jillian Bell, Vanessa Bayer, Courtney B. Vance, Rob Corddry, Kate McKinnon, Jennifer Aniston
Durată: 1 h. 45 min.
Rating IMDB: 5.9

Despre: Proaspăt numita CEO interimar al unei corporații de IT, Carol ajunge în filiala condusă de fratele său pentru a le da o veste neplăcută. Ea este pe punctul de a închide această filială dacă în două zile ei nu ating un anumit număr de vânzări. Pentru a rezolva această criză, Clay, fratele lui Carol și responsabilul de această filială, împreună cu Josh și Tracey, doi angajați fideli, vor fi nevoiți să organizeze o petrecere monstru pentru a atrage un potențial client. Din păcate petrecerea scapă de sub control, spre disperarea celor trei.

Rant: Deja se pot spune multe despre un film doar vizionând trailerul. Dacă un film îți arată în cele 2-3 minute de trailer, cam tot ceea ce are de oferit, e clar că ceva e putred cu producția respectivă. Când ți se mai și confirmă suspiciunea, atunci senzația că ai avut dreptate, poate avea un gust dulce amărui. Exact așa este și cu filmul de față.

Filmul are prea puține bile albe pentru a fi socotit un film decent. Scenariul se simte improvizat de la scenă la scenă și asta nu ar fi un lucru rău având în vedere numele prezente, majoritatea maeștrii în ale improvizării. Doar că nu există o poveste coerentă care să le faciliteze și să le susțină toate neghiobiile pe care personajele noastre le fac.

De departe strălucește Kate McKinnon, una din cele mai sub-apreciate actrițe de comedie la ora actuală. Personajul ei este singurul de care probabil îți vei aduce aminte după ce ai terminat cu filmul. Din păcate își face apariția din nou iritanta Jillian Bell, pe care atunci când nu o să o mai văd în filme, o să fiu un om fericit.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.