Loading...

Outer Banks (2020- )

by Adrian Solomon, aprilie 18, 2020

Recomandare – decent!

Gen: Dramă, Aventură, Adolescenți
Distribuție: Chase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey, Jonathan Daviss, Rudy Pankow, Austin North, Charles Esten, Drew Starkey
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 10
Durată episod: ~50 min.
Statut: serial în desfășurare
Rating IMDB: 7.6

Despre: În urma unui uragan, o gașcă de adolescenți, auto-denumiți Pogue, descoperă o serie de indicii ce ar putea duce spre o comoară fabuloasă, căutată cu ceva timp în urmă și de tatăl liderului acestui grup, dispărut în condiții misterioase.

Rant: Mizez de pe acum că acest serial va deveni un nou hit pentru adolescenți și în special pentru adolescente dar nu numai. Avem tineri și tinere chipeșe, o aventură intrigantă cu căutarea unor comori pierdute, criminali periculoși și polițiști corupți, dar și o dramă tipică unui coming-of-age.

Gașca „Pogue” este formată din John B – protagonistul seriei a cărui tată a dispărut de câțiva ani și care este la un pas să fie predat autorităților și plasat în asistență maternală, Kie – o fată bogată dar care preferă compania și viața relaxată a acestora, Pope – cel mai deștept membru și cel care are o șansă reală de a continua studiile la o universitate de prestigiu și JJ – cel mai bun prieten a lui John B dar și un surfer plin de idei neconvenționale și deseori în conflict cu legea. Ei locuiesc într-o zona mirifică, o întindere de insulițe, care invită la aventură dar și în care există și o distinctă diferența dintre clasele sociale. În urma unui uragan, prietenii găsesc rămășițele unei ambarcațiuni dar decid să nu raporteze acest lucru autorităților, socotind că ar putea investiga pe cont propriu conținutul bărcii. Însă în curând un cadavru este găsit și personaje dubioase încep să populeze zona, iar ce găsesc pe barcă, se va lega cumva de dispariția tatălui lui John B, fapt ce va constitui punctul de plecare a acestuia într-o aventură de amploare.

Este o poveste coming-of-age cu personaje frumoase, plasată într-o locație exotică chiar și pentru standardele americane iar formatul de serial Netflix cu 10 episoade, special gândit pentru a încuraja binge-watchul, te va captiva și probabil o să o dai gata într-o zi sau două. Spor la vizionat!

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.