Loading...
Paddington 2 (2017)

Paddington 2 (2017)

by Adrian Solomon, decembrie 3, 2017

Recomandare – musai!

Gen: Comedie, Animație
Regie: Paul King
Distribuție:
Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Brendan Gleeson, Julie Walters, Jim Broadbent, Peter Capaldi, Hugh Grant, Ben Whishaw
Durată: 1 h. 43 min.
Rating IMDB: 7.9

Despre: Paddington se întoarce cu o nouă aventură. De data asta, ursulețul amabil, dorește să îi facă un cadou special lui Aunt Lucy, ca mulțumire pentru tot ce a făcut ea pentru el. Paddington pune ochii pe o carte specială, care din păcate este furată iar vina cade pe ursuleț. Acesta se vede trimis la pușcărie unde are de a face cu Knuckles și cu alți delicvenți periculoși. În același timp, convinși de nevinovăția ursului, familia Brown investighează de unii singuri acest caz.

Rant: Este o continuare perfectă pentru unul dintre cele mai amuzante family movies făcute în ultimul timp. Având un umor inteligent, tipic britanic și niște actori dedicați, care se bucură de ceea ce fac, împreună cu o pleiadă de diverse personalități din diverse seriale de comedie britanice, filmul are toate șansele să vă cucerească, anunțându-se ca un candidat perfect pentru vizionare în această perioadă, chit că tema sa centrală nu este Crăciunul.

Șarmul personajului principal este foarte contagios, iar filmul este la fel de dulce precum marmelada iubită de Paddington. Se fac multe referiri la prima parte așa că poate se merită să o vedeți înainte de a vedea acest film, cu toate că poate fi vizionat și ca film de sine stătător.

Lui Paul King ar trebui să i se interzică să facă alte filme decât Paddington, pentru că a surprins esența personajului la perfecție și felul în care este transpus pe ecran este aproape magic. Chiar dacă realitatea din film este una aproximativă, atemporală chiar, filmul este adresat oricui. Nu are restricții la glume, nu are bariere de vârstă, nu se simte că ar fi crud față de vreo persoană în nici un moment.

Ca de obicei și distribuția are un cuvânt de spus, iar de data asta, includerea lui Hugh Grant este, poate, cea mai bună îmbunătățire adusă filmului. Faptul că uneori personajul interpretat este o reflecție a vieții reale, este destul de evident aici, iar Hugh se implică în rol cu toată ființa sa. Brendan Gleeson cu al său Nuckle’s este iar genial, fiind unul dintre generatorii de cele mai haioase poante din film.

Cu toate că e greu să recomand un film ce are în centrul său un ursuleț vorbitor, acest film este unul musai de văzut, care cu siguranță va pune un zâmbet larg pe fețele întristate, lipit cu cea mai dulce marmeladă posibilă.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.