Loading...

Qi Refining for 3000 Years (aka. Lian Qi Lianle 3000 Nian)

by Adrian Solomon, august 17, 2023

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Acțiune, Arte Marțiale, Cultivare
Studio: Foch Films
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 16
Durată episod: 16 min.
Statut: ?
Rating MyAnimeList: 6.74

Despre: Bai Qiuran de mic a suferit de o problemă, și anume el nu poate trece de un anumit pas al cultivării sale, fiind blocat permanent în același nivel de 3000 de ani încoace. Ajuns șef al sectei sale, el este incredibil de puternic, dominând cu ușurință maeștrii cu multe nivele peste al lui. Frustrat de inabilitatea de a promova, el cutreieră pământul în lung și în lat în căutarea unei soluții, întâlnind diverse personaje și făcând o serie de prietenii pe drumul său spre cultivarea supremă.

Rant: Cine nu a înțeles descrierea să nu își facă griji prea mari, acesta este plotul multor povești despre cultivare, unul dintre cele mai populare stiluri de poveste venite din China. Am mai explicat și prin alte articole, această cultivare presupune îmbunătățirea sinelui prin diverse tehnici, în funcție de calea pe care ești îndreptat, unele pot fi considerate bune, altele rele și altele demonice. Nu putem pune filtrul cunoștințelor vestice pe denumirile estice așa că la o primă vedere, întreaga filozofie poate părea confuză, dar odată ce te vei obișnui cu ele, vei descoperi un izvor nesecat de conținut exprimat prin diverse resurse media precum animație, manhua sau light novels.

1 Comment


    • Replay Cancel Replay
    • septembrie 4, 2023

    Recomand cu drag seria Foch Films Foch, cu accent pe actiune si arte martiale. Acesta este unul dintre cele mai bine realizate productii, oferind episoade scurte si viu colorate in care Bai Qiuran calatoreste si provoaca blocajele lui de cultivare. Profita de fiecare data cand te uiti la serie sa savurezi si popcornul, pentru ca aceasta cultivare este garantata sa-ti tina degetele tocite.

Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.