Loading...
The Daily Life of the Immortal King (aka. Xian Wang de Richang Shenghuo) (2020)

The Daily Life of the Immortal King (aka. Xian Wang de Richang Shenghuo) (2020)

by Adrian Solomon, iulie 12, 2021

Recomandare – decent!

Gen: Comedie, Fantasy
Studio: Haoliners Animation League
Nr. sezoane: 2
Nr. Episoade: 27
Durată episod: ~19 min.
Statut: serie în desfășurare
Rating MyAnimeList: 7.32

Despre: Wang Ling este un geniu care la vârsta de doar șase ani a înfrânt de unul singur un demon extrem de puternic. Ajuns la liceu, acesta încearcă să își trăiască viața fără a atrage prea mult atenția asupra sa, cu toate că profesorii, colegii, o organizație secretă de asasini și mulți alții nu par a-i da pace.

Rant: Un alt cultivation anime din China, care seamănă teribil de mult cu Saiki K dar care are totuși o poveste în spate și un grad oarecare de dezvoltare a personajelor. Chiar dacă povestea pe alocuri se împiedică iar ultimul episod este cam greu de urmărit și personajele susmenționate nu sunt chiar cele mai interesante din lume, The Daily Life of the Immortal King combină foarte bine umorul cu elementele fantasy / highschool și chiar și bucăți mici de romance, pentru a te amuza timp de 15 episoade. Cu un sezon doi pe țeavă în viitorul apropiat, acest anime reprezintă o escapadă rapidă destul de decentă precum și un nou semn cum că animația din China începe să prindă tot mai mult avânt.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.