Loading...

Rebound (2023)

by Adrian Solomon, mai 11, 2024

Recomandare – musai!

Gen: Dramă, Comedie, Sport
Regie: Jang Hang-jun
Distribuție: Ahn Jae-hong, Lee Shin-young, Jeong Jin-woon
Durată: 2 h. 02 min.
Rating IMDB: 6.9

Despre: Liceul Jungang din Busan, avea pe vremuri o echipă renumită de baschet, din care, în prezent s-a ales praful, după o secetă îndelungată în care echipa a eșuat să scoată rezultate. Antrenorul Kang Yang-hyeon, un alumn al școlii, este adus pentru a revitaliza echipa, dar pentru că este virtual necunoscut generației actuale, mulți refuză să colaboreze iar acesta este lăsat de izbeliște. Strângând cu dificultate șase jucători, acesta încearcă să îi pregătească după motto-ul lui – nu există ratări doar mingi recuperate, în timp pentru a participa la campionatul interșcolar. Dar cu șase jucători și o singură rezervă, se pare că soarta le este potrivnică.

Rant: Rebound este o poveste bazată pe fapte și persoane reale și, după ce l-am vizionat, pot să zic că pentru mine, se poate plasa liniștit alături de Coach Carter atunci când vine vorba despre filme motivaționale despre baschet. Povestea unui antrenor a cărui filozofie de joc este că nu există ratări numai mingi recuperate, este omniprezentă pe parcursul acestui film. Actorii aleși se aseamănă surprinzător de mult persoanelor reale din povestea cărora se inspiră. Pentru mine a fost o surpriză binevenită, Rebound fiind un film care oricând poate fi arătat elevilor și sportivilor, pentru a-i ambiționa și a-i motiva.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.