Loading...

Recovery of an MMO Junkie (aka. Net-juu no Susume) (2017)

by Adrian Solomon, mai 10, 2021

Recomandare – decent!

Gen: Dragoste, Comedie
Studio: Signal.MD
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 10
Durată episod: 23 min.
Statut: serie completă
Rating MyAnimeList: 7.61

Despre: Moriko Morioka, o femeie de 30 de ani, demisionează din jobul ei de 11 ani și decide să devină un NEET (șomer?). Ea își petrece tot timpul liber jucând un anume joc online, unde și-a creat un luptător chipeș. Ea este ajutată de membrii unei ghilde dar în special de Lily, cu care formează o strânsă legătură. O coincidență face ca Morioko să fie acroșată pe stradă de tânărul Sakurai, care prompt o duce la spital. Aceștia devin prieteni, neștiind că de fapt ei au mai multe în comun decât ar putea bănui.

Rant: O să fiu scurt de data asta. Recovery of an MMO Junkie este un anime drăguțel, care nu depune eforturi prea mari pe plan scenaristic, fiind destul de clișeic și mizând pe o serie incredibilă de coincidențe. Dacă despre Sakurai aflăm câte ceva până la final, Moriko rămâne o necunoscută. Ce anume a făcut-o să renunțe la servici? Din ce trăiește acum de își permite să pompeze atâția bani în acel joc? Doar două întrebări care probabil și-ar fi putut găsi un răspuns mai clar dacă se insista un pic asupra lor în loc să o lungească cu multiple ocolișuri. Finalul vine parcă pe nepregătite cu toate că cei de la Crunchyroll, au inclus un OVA scurt la final drept episodul 11, care m-a lăsat și mai mult pe gânduri în ceea ce privește finalul. Cu toate astea, seria surprinde câteva aspecte interesante în ceea ce privește lumea jocurilor online, dar nu le elaborează în nici un moment.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.