Loading...
Resident Evil: Infinite Darkness (2021)

Resident Evil: Infinite Darkness (2021)

by Adrian Solomon, iulie 11, 2021

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Horror, Acțiune
Studio: MS Entertainment, Quebico
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 4
Durată episod: 25 min.
Statut: serie completă
Rating MyAnimeList: 6.41

Despre: Leon Kennedy și Claire Redfield se trezesc prinși într-o conspirație sinistră care îl vizează pe președintele Americii.

Rant: Resident Evil: Infinite Darkness este clar o serie destinată fanilor seriei de jocuri omonime. Plasată între Resident Evil IV și V, povestea urmărește complotul pus la cale împotriva președintelui american de către un personaj misterios, care stă în spatele mai multor atrocități. Leon, eroul din mai multe jocuri RE, este prezent la datorie, fiind un agent foarte prețuit după ce a salvat-o pe fiica președintelui. ONG-ista Claire Redfield și o cunoștință mai veche de-a fanilor, este și ea prezentă pentru a investiga o unitate militară secretă a cărei membrii au ajuns toți să se sinucidă. Filmul este destul de palpitant, avem horror specific RE, cu toate că grafica am impresia că este la nivel de cut-scenes (practic este ca și cum ai urmări cut-sceneurile din oricare joc RE modern). Nu prea am altele de spus, așa că vizionare plăcută celor care doresc să vadă ceva horror scurt.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.