Loading...

Riverdale (2017- )

by Adrian Solomon, martie 5, 2017

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Dramă, Mister, Teens
Distribuție: KJ Apa, Lili Reinhart, Camila Mendes, Cole Sprouse, Marisol Nichols, Madelaine Petsch, Ashleigh Murray, Mädchen Amick, Luke Perry
Nr. sezoane: 5
Nr. Episoade: 86
Durată episod: 45 min.
Statut: serial în desfășurare
Rating IMDB: 6.9

Despre: Idilicul orășel Riverdale este cutremurat de dispariția subită a unuia dintre cei mai „celebrii” băieți din oraș, Jason Blossom. După ce acesta este găsit mort, întrebările încep să curgă și în curând misterul acestei morți va lua o amploare nemaiîntâlnită până acuma. Archie Andrews împreună cu prietenii acestuia, Betty Cooper, Veronica Lodge și Jughead Jones, vor fi prinși în mijlocul acestor evenimente.

RantSerialul este produs de deja faimosul Greg Berlanti, care a adus pe micile ecrane seriale precum Arrow, The Flash, Supergirl sau Legends of Tomorrow. așa că tipul știe cum se adaptează o revistă de benzi de desenate pentru televiziune. Și acest serial este adaptat după personajele faimoaselor benzi desenate Archie. Personajul principal este Archie Andrews, un adolescent care după ce a lucrat o vară întreagă ajutându-l pe tatăl său în construcții, a devenit foarte „hot”. Restul personajelor îi includ pe Betty Cooper, vecina acestuia, care este și prietena lui cea mai bună dar îl și iubește pe ascuns, Veronica Lodge, fata bogată proaspăt mutată în orășel, noua țintă a afecțiunii lui Archie și Jughead Jones, fostul prieten cel mai bun al lui Archie și povestitorul seriei.

Din puținele episoade apărute, serialul combină excelent clasicele personaje cu un mister destul de întunecat, reminiscent pe alocuri de Twin Peaks, fiecare venind cu propriul său bagaj de secrete. Odată început recunosc că am trecut repede prin cele 6 episoade apărute până la momentul scrierii acestei recomandări, și aștept cu sufletul la gură să aflu cum se vor desfășura mai departe aceste evenimente.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.