Loading...

Sabikui Bisco (2022)

by Adrian Solomon, ianuarie 16, 2022

Recomandare – decent!

Gen: S.F., Aventură, Acțiune
Studio: OZ
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 12
Durată episod: 23 min.
Statut: serie completă
Rating MyAnimeList: 7.23

Despre: Japonia a ajuns un tărâm devastat, pustiit fiind de o explozie gigantică. Crezând că o anumită specie de ciuperci ar fi responsabilă pentru dezastru, oamenii îi privesc pe cei care au legătură cu acestea drept teroriști. În acest decor post-apocaliptic, un tânăr arcaș fărădelege capabil să producă ciuperci atunci când trage cu arcul, crabul său de transport gigantic și un doctor din oraș, încearcă împreună să găsească sursa dezastrului și să aducă viața înapoi pe tărâmul nipon.

Rant: Am apucat să vizionez doar primul episod din acest serial, unul dintre multele care apar în acest sezon de iarnă 2022, dar dacă ce am văzut și trailerul sunt vreo indicație, cu siguranță acesta este unul care va trebui să intre pe radarul multor fani. Premisa pe care am prezentat-o mai sus, este destul de complexă, iar decorul arid, post-apocaliptic, garantează o aventură de zile mari, a la Mad Max sau să sperăm că cel puțin a la Desert Punk. Plus că apare și Tsuda Genjirou, probabil singurul seiyu (voice actor) pe care sunt capabil să îl recunosc. Mereu apreciez când serialele încearcă să vină cu ceva nou, iar animeurile mereu au știut cum să vină cu conținut original. Deocamdată decent dar sper într-o modificare spre musai până la final.

Valabil pe Crunchyroll.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.