Loading...

Samaritan (2022)

by Adrian Solomon, septembrie 12, 2022

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Acțiune, Dramă, Super-eroi
Regie: Julius Avery
Distribuție: Sylvester Stallone, Javon Walton, Pilou Asbæk, Dascha Polanco, Moises Arias
Durată: 1 h. 42 min.
Rating IMDB: 5.8

Despre: Un copil singuratec află că vecinul său este un super-erou despre care toată lumea crede că a murit. Forțat să reintre în lumina reflectoarelor de o gașcă violentă, bătrânul super-erou se va vedea prins între datoria de a-i ajuta pe cei din jur sau dorința de a fi lăsat în pace.

Rant: Cu tot respectul pe care i-l port lui Sly, dar Samaritan poate că era o producție pe care ar fi fost bine dacă ar fi evitat-o. El încearcă ceva și filmul este chiar mai bun decât ar fi avut dreptul să fie dar laudele mi se opresc aici. Scenariul este telegrafiat și foarte previzibil, dialogul este un dezastru total iar actorii par a fi acolo doar pentru un cec rapid. Copilul este enervant din primele secunde și deseori ia cele mai ilogice decizii ca deh, „movie’s gotta movie”. Dar nici cei din jur nu sunt mai breji, toți părând a suferi personalități bipolare. Montajul este iar o glumă bună pe care filmul ne-o pregătește, parcă decis să insulte inteligența privitorului până la capăt. Nu este întocmai de evitat, dar nu pierdeți nimic dacă o faceți.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.