Loading...
Shutter Island (2010)

Shutter Island (2010)

by Adrian Solomon, august 11, 2019

Recomandare – musai!

Gen: Thriller, Mister
Regie: Martin Scorsese
Distribuție:
Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo, Ben Kingsley, Michelle Williams, Emily Mortimer, Patricia Clarkson, Max von Sydow
Durată: 2 h. 18 min.
Rating IMDB: 8.2

Despre: U.S. Marshall Teddy Daniels și partenerul său ajung în sanatoriul Ashecliffe, situat într-o clădire tip fortăreață pe o insulă măturată constant de furtuni. Ei au sosit pentru a investiga dispariția subită a unuia dintre pacienți și se văd prinși acolo datorită unei furtuni puternice. Ei își încep investigația dar descoperă lucruri sinistre care i-ar putea marca pe viață.

Rant: A patra colaborare între Scorsese și DiCaprio, dar nu și ultima dintre cei doi, Shutter Island îl găsește pe regizor re-explorând genul de thriller psihologic a la Cape Fear sau Taxi Driver. Poate nu o fi cel mai bine cotat film a lui Martin dar Shutter Island îți va oferi o experiență de zile mari, printr-o poveste extrem de acaparantă, cu destule momente imprevizibile, dar și datorită unei distribuții de zile mari, cu Leonardo în formă mare, secondat perfect de Rufallo, Kingsley sau Williams.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.